Openingstijden Oudheidkamer Weststellingwerf Hoofdstraat Oost 52 in Wolvega

Vrijdag 13.00 — 17.00
Zaterdag 13.00 — 16.00
Zondag Gesloten

De Oudheidkamer in Wolvega opent per 1 augustus weer haar deuren.
Er zijn vanwege het Coronavirus een aantal dingen waar de bezoeker rekening mee moet houden.

De Oudheidkamer in Wolvega opent per 1 augustus weer haar deuren.

Reserveren is niet mogelijk. Vanwege de beperkte ruimte mogen er maximaal vier bezoekers gelijktijdig binnen zijn. Medewerkers van de Oudheidkamer wijzen de bezoekers op de gedragsregels die zij in acht moeten nemen en helpen bezoekers als er vragen zijn.

Alle gedragsregels en voorzorgsmaatregelen worden op verschillende plaatsen opgehangen in de Oudheidkamer en staan ook vermeld op de website.

( klik op de regel voor regels in de Oudheidkamer ).

Naast de expositie over de Rabobank is de vaste collectie te bewonderen op donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Hier kan u de entreeprijzen vinden van de Oudheidkamer: >> KLIK HIER <<

Het museum word door vrijwilligers bemand daarom zijn we op dit moment alleen maar open op deze tijden, dit zou in toekomst kunnen veranderen, mocht u iets voelen om ook een dag te willen zitten als vrijwilliger stuurt u ons dan een berichtje.

Wij zouden heel graag de hele week voor u open willen zijn.

Stuur ons een bericht als u VRIJWILLIGER wilt worden in Oudheidkamer: >> KLIK HIER <<